Edukujemy pracowników na temat zasad zachowania zdrowia, bezpieczeństwa i higieny w pracy.
Każdy pracownik linii produkcyjnej pracuje w odzieży ochronnej z uwzględnieniem jednorazowych , rękawiczek i czepków, oraz ma obowiązek dezynfekcji rąk przed przystąpieniem do pracy.
Bezpieczeństwo oraz higiena w części produkcyjnej są stale monitorowane.
Współpracujemy wyłącznie ze stałymi, sprawdzonymi i zaufanymi dostawcami, którzy okresowo są przez nas kontrolowani.
Dbamy o standardy dostaw i stale przypominamy naszym dystrybutorom i dostawcom o obowiązujących ich zasadach dotyczących właściwego i bezpiecznego przechowywania produktów.
Podczas każdej dostawy sprawdzamy:
warunki transportu (czystość pojazdu, temperatura chłodni/mroźni – czy jest prawidłowa i zgodna dla danej dostawy),
stan opakowań (rodzaj opakowania, występowanie uszkodzeń),
zgodność z zamówieniem (rodzaj, ilość),
oznakowanie (nazwa produktu, termin przydatności do spożycia),
Podczas okresowych kontroli sprawdzamy głównie stan sanitarno-higieniczny u dostawcy. Weryfikujemy, czy dostawca spełnia wymagania dotyczące systemów bezpieczeństwa żywności.
Dostawy realizowane przez nas do klientów indywidulanych są realizowane samochodami wyposażonymi w agregaty chłodnicze i codziennie przed załadunkiem są myte i dezynfekowane. Czynności mycia i dezynfekcji potwierdzane są zapisami w formularzach, a weryfikowane na co dzień przez managerów.
Uprzejmie informujemy, że na naszych stronach używamy technologii które służą do zbierania i przetwarzania danych osobowych. Dane które mogą zostać zebrane to: typ przeglądarki i jej ustawienia, informacje o systemie operacyjnym urządzenia końcowego, informacje o zainstalowanych plikach cookie.
Ustawienia
Wybierz walutę:
Wybierz język
Minimalne zamówienie Pasta Box to 2 sztuki. Dobierz swój Box. W przeciwnym wypadku ta pozycja w twoim zamówieniu nie zostanie zrealizowana.