Focaccia Ristorante
Spaghetti nero z krewetkami, pieczoną cebulą perłową i kremową pastą truflową
Pappardelle nero z pieczonym łososiem w kremowo-pikantnym sosie kolendrowym z czerwoną cebulą i zielonym groszkiem
Tagliatelle nero z ośmiornicą, pieczonymi oliwkami i koprem włoskim w pikantnym sosie pomidorowym
Gnocchi z sosem napoletana z brokułami, suszonymi pomidorami, fasolką szparagową oraz serem grana padano
Tagliatelle z sosem pesto genovese z młodym szpinakiem, fasolką szparagową, cukinią i zieloną grillowaną papryką
Tagliatelle z sosem alfredo z grzybami, szynką cotto, szynką parmeńską i rukolą
Zielone spaghetti z sosem frutti di mare, kalmarami, krewetkami, oliwą z oliwek, czosnkiem, natką pietruszki, kaparami i serem grana padano
Ravioli z bakłażanem i kremowym sosem z sera gorgonzola, orzechami włoskimi, młodymi karczochami oraz karmelizowaną czerwoną cebulą
sos pomidorowy, ser mozzarella fior di latte, salami piccante, czarne oliwki, pieczarki, karczochy
sos pomidorowy, mozzarella fior di latte, krewetki, ser kozi, suszone pomidory, kolendra
sos pomidorowy, mozzarella fior di latte, Prosciutto Crudo, rukola, Grana Padano, pomidorki cherry
Krem z soczewicy, rolada ze schabu z boczkiem i suszonymi pomidorami z zielonym puree ziemniaczanym, deser
Krem ziemniaczany z chrupiącym boczkiem, tagliatelle z kurczakiem w sosie śmietanowym, deser
Krem ziemniaczany z chrupiącym boczkiem, kotlety buraczane z kaszą jaglaną i mixem sałat z sosem vinegret, deser
Zupa z jarmużem i cieciorką, spaghetti pomidorowe z ricottą i skórką z cytryny, deser
Bisque z owoców morza, dorsz pieczony z sosem cytrynowo - maślanym z puree z marchewki, deser
Provolone dolce, Grana Padano, taleggio, gorgonzola, rukola, pomidorki cherry, oliwki, orzechy włoskie