Focaccia Ristorante
Spaghetti nero z krewetkami, pieczoną cebulą perłową i kremową pastą truflową
Pappardelle nero z pieczonym łososiem w kremowo-pikantnym sosie kolendrowym z czerwoną cebulą i zielonym groszkiem
Tagliatelle nero z ośmiornicą, pieczonymi oliwkami i koprem włoskim w pikantnym sosie pomidorowym
Gnocchi z sosem napoletana z brokułami, suszonymi pomidorami, fasolką szparagową oraz serem grana padano
Tagliatelle z sosem pesto genovese z młodym szpinakiem, fasolką szparagową, cukinią i zieloną grillowaną papryką
Tagliatelle z sosem alfredo z grzybami, szynką cotto, szynką parmeńską i rukolą
Zielone spaghetti z sosem frutti di mare, kalmarami, krewetkami, oliwą z oliwek, czosnkiem, natką pietruszki, kaparami i serem grana padano
Ravioli z bakłażanem i kremowym sosem z sera gorgonzola, orzechami włoskimi, młodymi karczochami oraz karmelizowaną czerwoną cebulą